Bloemisterij bloemenwinkel met stijl

Bloemisterij is opgericht in 2006 door Marisca Vliegen. Al snel hadden zij een uitstekende reputatie als kwaliteit bloemenwinkel waar je nog betaalbare bloemsierkunst kon krijgen. Gerund door een fanatieke eigenaresse met een hart voor haar bloemenzaak.

Omdat de drukte niet meer te combineren was met haar jonge kinderen is in 2016 besloten de bloemisterij te sluiten en zich te concentreren op de online bloemenwinkel en bloemen groothandel, om niet het contact met de klanten te verliezen werd besloten de bloemsierkunst 3 dagen per week ambulant te doen. Door deze combinatie is een bloemenzaak die van alle markten thuis is.

Door de combinatie van bloemisterij, bloemen groothandel, ambulante bloemsierkunst en online bloemenwinkel heeft ut caberger blömke momenteel de reputatie als betaalbare bloemenzaak met bloemen voor iedereen. En door de combinatie met de bloemen groothandel waar haar man dagelijks de inkoop doet, is het assortiment ook dagelijks echt vers, en dat is iets waar ze samen voor staan.

De eigenaresse is een bloemiste die vol passie in haar bloemisterij werkt en altijd zorgt dat ze op de hoogte blijft van de laatste trends op het gebied van bloemsierkunst. Ze geniet er van als mensen verbaasd staan te kijken in haar bloemenwinkel, en haar complimenteren met de prachtige boeketten in haar bloemenzaak.

Bij bloemisterij Ut caberger blömke kunt u terecht voor bloemen, boeketten, grafstukken, rouwboeketten, rouwbloemen, bruidsbloemen, bruidsboeketten en eigenlijk alles wat met bloemsierkunst te maken heeft vindt u bij deze bloemenzaak. 95% van de boeketten wordt zelf gemaakt in de bloemenwinkel en bezorgd in heel Nederland.

Als u speciale wensen heeft of vragen m.b.t. bloemsierkunst, kunt u altijd contact opnemen met de bloemisterij . Zij zullen er alles aan doen om u als klant van de bloemenwinkel tevreden te stellen, zodat u dan natuurlijk weer goede mond op mond reclame kunt maken voor de bloemenzaak.
Bloemisterij, bloemsierkunst, bloemenwinkel ,bloemenzaak

Bloemisterij bezorgd hun bloemsierkunst in de regio

Kiik op hun site voor de plaatsen waar zij bloemen bezorgen.
Even vers als uw lokale bloemenwinkel of bloemenzaak